Nyhedsbrev oktober 2014

Det skete i september måned

11. september

Kl. 9 mødtes vi ved Udbyneder Kirke klar til at opstille  udstyret, så da præsten, Bodil Hindsholm, kom kl. 10, var vi klar til at begynde optagelserne.

Bodil kunne fortælle meget om kirken, så det blev til mange fine optagelser.

Midt på dagen var der opdækket i konfirmandstuen med både mad og drikke, så efter en god pause var vi igen klar til at fortsætte med optagelserne.

18. september

Vi skulle denne dag have lavet optagelser i Sødring Kirke. Der kom desværre en begravelse i vejen, så vi måtte aflyse optagelserne.

cid:image009.png@01CFD7E3.68DD5F0023. september

Holdt klubbens bestyrelsen møde. Her blev det bl.a. besluttet, at klubben betaler både deltagergebyr og startgebyr for tilmeldte film til Jyllandsstævnet.

Ligeledes vil klubben give tilskud til indkøb af usb nøgler til brug for images. Medlemmerne skal kun betale 100,00 kr. pr. stk. Klubben betaler så resten.

Ang. aktiviteter på klubaftener så se klubbens hjemmeside.

Vi har desværre været ude for, at vi har måtte aflyse kirkefilms optagelser på grund af kirkelige handlinger, og da jeg ikke altid ved med sikkerhed, hvem som kommer til optagelserne, har vi beslutte at evt. afmeldinger kun oplyses på klubbens hjemmeside.

Det er derfor en god ide, hvis du lige kontroller på klubbens hjemmeside, inden du møder op.

Hvis du ikke har adgang til internettet, så kan du lige ringe til Poul eller Flemming.

25. september

Havndal Kirke.

Det kan godt mærkes, at vi efterhånden har lavet mange optagelser. Denne gang var vi færdig med opstilling af alt udstyret på under ½ time.

Havndal Kirke er oprindeligt bygget som et kapel, men senere indrettet som kirke. Da den ikke er udstyret med så meget, var vi færdig med optagelserne kl. ca. 11.

Som ved optagelserne i Udbyneder Kirke var der her også godt med forsyninger. Denne gang med rundstykker og kaffe.

Det sker i oktober måned

1.    oktober

Så skal vi filme Bodil Hindsholm’s sidste kirke. Kastbjerg Kirke. Kirken er flot indrettet med meget spændende inventar.

Som sædvanligt, mødes vi ved kirken kl. 9.

2. oktober

Det var planen, at vi denne aften skulle vise filmene fra Tvede-, Linde- og Mellerup Kirker.

Vi er desværre nødsaget til at udsætte denne fremvisning, da Præstens datter skal opereres den 1. oktober.

Vi forventer, at fremvisningen bliver inden årsskiftet. Mere herom senere.

Vi vil i stedet bruge aftenen til at se og høre, hvad klubben har af lydfiler/cd.