Nyhedsbrev september 2014

Det skete i august måned

Den 7. august

Var første klubaften i efteråret. Vi fik ryddet op gjort rent. Nu ser det bedre ud i lokale 10.

En detalje fra kirken.

Det sker i september måned

Den 11. september

Skal vi filme i Udbyneder Kirke. Vi begynder som sædvanligt kl. 9.

Udbyneder Kirke ligger her.

Vi kan godt bruge et par hjælpere mere, så hvis du har tid og lyst, så send mig en mail.

mailto:oernboell@privat.dk

18. september

Skal vi filme i Sødring Kirke. Også her kan vi bruge et par medhjælpere mere. Send mig en mail hvis du kan hjælpe.

Du kan se hvor kirken ligger ved at klikke her.

Senere på året

Images af medlemmernes computere.

Som vi tidligere har omtalt, så afsætter vi 1-2 klubaftener til at lave backup af medlemmernes computere.

Medlemmerne skal selv betale for en USB memmory stik. Den nødvendige software levere klubben.

Et images er ikke det samme som Recover.

Recover genopretter kun de programmer, som computeren er købt med.

Et images genopretter alle de programmer og data, som fandtes på computeren, da images blev lavet.

Altså – Ingen tab af ekstra installeret programmer, data, foto, film osv.

Du kan måske klare dig med et 32GB memmory stik., men jeg vil anbefale et 64GB, så er du sikker på, at du kan have hele din computer på det.

Jeg skal selv bruge et 64GB memmory stik. Du er velkommen til selv at købe dit stik, men hvis du er interesseret, så laver vi et samlet indkøb. Jeg har valgt:

Kingston USB-nøgle 3.0 Data Traveler 100 B3 – 64 GB.

Prisen er i skreven stund 162,52Kr. Du kan se data her.

Send mig en mail med navn og antal memmory stik. inden den 2. oktober.

mailto:oernboell@privat.dk

Vi har ikke planlagt datoerne endnu, men det bliver sådan, at du kan vælge, om du vil tage computeren med, eller selv lave images der hjemme. Jeg skal blot have alle memory stik inden, således at jeg kan installere de nødvendige programmer på dit memmory stik.

Fortsat god sommer. Flemming