Har du problemer med at se denne e-mail, kan du se denne e-mail i din browser

Nyhedsbrev juli 2016

Optagelser

Så er optagelserne af kirkerne Øster Bjerregrav og Ålum Kirke i hus.

Dejligt at så mange medlemmer havde tilmeld sig til optagelserne.

Vi tog klubbens nye kameraer i brug og de leverede en fin kvalitet.

Desværre var nogle af optagelserne i Øster Bjerregrav Kirke overbelyst men der var nok klip der var i orden.

Man skal huske at når man optager manuelt og skifter position, så skal lysmåleren i kameraet stilles igen.

Man kan slå over på auto  og så tilbage igen på manuel fokus.

Vi begynde kl. 9 om morgenen og var færdig ca. kl. 16.

Da der sommetider er regnvejr har jeg klippet Øster Bjerregrav kirke og er ved at finjustere og lave lyden.

Den varer ca. 38 min ude at være for lang, da præsten Søren Dam Kjeldsener en god fortæller.

Han var også klar igen i Ålum Kirke.

Ålum kirke havde meget mere historie at byde på men da vi var godt forbedret så tog optagelserne ikke længere tid end Øster Bjerregrav Kirke.

Optagelserne i Ålum Kirke er i orden og det samme er Drone optagelserne.

(Du kan se nogle af dem ved at klikke her)

Lydoptagelserne indeholder et par steder lidt vindstøj men ellers i orden.

Præsten diskede op med super flot smørrebrød ved begge optagelser.

Tak til Søren Dam Kjeldsen for godt samarbejde ved optagelserne.

En dag med droneflyvning

Lørdag den 9. juli skal vi igen lave film med dronen.
Du inviteres til Flemming på Krogagervej 44 i Enslev. Her får du mulighed for at flyve og filme med drone.
Vi begynder kl. 9.30 med kaffe og rundstykker. Herefter flyver og filmer vi med dronen.
Kl. 12 griller vi pølser, og hvis der er stemning for det, så starter vi dronen igen, når vi har spist.

I år skal vi filme i Enslev Mose. Åens slyngninger er blevet genoprettet, vi vil forsøge at lave optagelser, medens vi flyver langs åen.
Tag dit eget kamera med og helst et micro SD kort eller en USB nøgle, så kan du få dine drone optagelser med hjem med det samme.
Sammen med dine droneoptagelser kan du så lave en anderledes film.
Dem 25. august ser vi så de film, som I har lavet.
Lige som sidste år er der en flaske god rødvin til vinderen.

Arrangementet kan blive udsat, hvis vejret ikke arter sig. Det må ikke regne og ikke blæse for meget.
Af hensyn til indkøb af fortæring er det nødvendigt med tilmelding. Klubben betaler.

Du skal tilmelde dig på klubbens hjemmeside.

Aktiviteter à Filmoptagelser.

Har i nogle forslag til klub aftnerne til efteråret så kontakt bestyrelsen.