Har du problemer med at se denne e-mail, kan du Se denne e-mail i din browser

 

 

 

Nyhedsbrev juni 2016

Sommerferie

Her i juni måned, har vi planlagt 2 filmoptagelser.

Første optagelse er den 7. juni i Bjergrav Kirke, og næste optagelse er den 14. juni i Ålum Kirke.

Det er dejligt, at se den store tilslutning begge dage.


Windows 10, og hvad så?

Snart ingen vej uden om: Microsoft på vej med automatisk download af Windows 10 på de fleste pc'er

Microsoft er på vej med automatisk opgradering til Windows 10 på Windows-computere, der kører med automatiske opdateringer i Windows Update. Det betyder, at langt de fleste pc'er automatisk vil få installeret Windows 10.

Microsoft vil til næste år begynde at downloade Windows 10 automatisk til alle Windows-computere, der har slået automatisk opdatering af alle anbefalede opdateringer til - hvilket tæller rigtigt mange Windows-brugere.
Selskabets Windows-chef, Terry Myerson, skriver i en
blog (med titlen "Making it easier to upgrade to Windows 10'), at Microsoft planlægger at udrulle Windows 10 som en 'anbefalet opdatering' via Windows Update til næste år.
Det kommer til at ske efter, at Microsoft inden for kort tid i første omgang vil lægge Windows 10 ud som en valgfri opdatering i Windows Update til de mange brugere.
Det betyder med andre ord, at Windows 10 automatisk vil blive downloadet på Windows-pc'er, som har slået automatiske opdateringer til i Windows Update.
Det er tilfældet for de fleste, i det Microsoft anvender Windows Update til at udrulle alle nødvendige sikkerhedsopdateringer, der sikrer, at de enkelte computere altid er opdaterede og sikre.

Har tidligere skabt postyr
Det er ikke lang tid siden, at det kom frem, at Microsoft faktisk allerede var i gang med at tvangs-downloade Windows 10 på mange pc'ere i al hemmelighed.
Det skabte således en del opmærksomhed, da mange brugere pludseligt opdagede, at der i al stilhed var blevet downloadet en meget stor fil på deres computere i en ny folder med navnet '$Windows.~BT.
Det vil trods den automatiske download stadig være muligt for brugerne at fravælge Windows 10, inden den installeres på computeren, ligesom det er muligt at rulle opdateringen helt tilbage inden for de første 30 dage efter installeringen, hedder det.
Microsoft har hele tiden sigtet efter at udrydde de mange forskellige Windows-versioner i markedet med Windows 10, som er selskabets helt store satsningsområde.
Det skyldes, at Windows 10 er udviklet til at spille en vigtig rolle i Microsofts' nye teknologiske strategi, der bygger på en ide om et sammenhængende, cloud-orienteret og sikkert hele.
En central ting i Windows 10 er de løbende opdateringer, som efter al sandsynlighed betyder, at Windows 10 er den sidste af Microsofts ellers berømte kæmpe-lanceringer af nye Windows-versioner.
I stedet vil Windows 10 stille og roligt blive opdateret løbende.


Hvis du har problemer med windows 10 opdateringen, så kan du hente dette program her.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/5061497/never10.exe

 

Vælg Kør

 

Hvis du får dette billede frem (med rød skrift)

Så tryk på ”Disable Win 10 Upgrade”


 unnamed.jpg

Så skifter skrift til grøn, og opdatering er slået fra.

unnamed (1).jpg Jørgen