Har du problemer med at se denne e-mail, kan du Se denne e-mail i din browser

Nyhedsbrev maj 2017

Jubilæum i klubben

Torsdag d. 23. april fejrede vi i klubben Pouls 25 års jubilæum som formand og Jørgens 25 års jubilæum som sekretær.

Klubben var vært ved et lille traktement, et MEGA stjerneskud fra Anne-Marie. Vandene omkring Danmark må være støvsuget for rejer.

Alle blev vist mætte J.

Efter spisningen var der et festligt indslag fra en gæst, der kom dumpende ind af døren. Han lignede nu Hans mistænkelig meget.

Hans havde også lavet en fin sang i dagens anledning, godt vi havde ham til at synge, for vi andre pippede vist bare lidt med, på vores sangniveau.

Det var en rigtig hyggelig aften, hvor vi så Pouls film fra den spæde start og frem til nu, der var mange gode optagelser. Vi så også andre sjove film, der er blevet lavet i klubregi.

Bager fik også en lille gave, han havde for nylig rundet de 80 år.

Leif

Klubaften i Horsens

Den 4. maj var vi 7 mand i Horsens Videoklub.

Horsens Videoklub havde inviteret os til at komme og fortælle lidt om, hvad vi i Randers Filmklub gik og lavede.

Poul havde et bred udsnit af vores film med, og fortalte om de enkelte film.

Vi blev beværtet med både smørebrød, øl og kaffe.

Alt i alt var det en rigtig hyggelig aften, og vi fik lovning på, at Horsens Videoklub ville komme og besøge os til efteråret.

Lidt til smilebåndet

Hans havde tillagt sig fuldskæg, og efterhånden som det groede til, blev han mere og mere stolt af det. Han følte, at det på en eller anden måde gav ham mere personlighed, og han lod det gro ret voldsomt. Han var også interesseret i at høre, hvad andre mente om det, og en dag spurgte han Marie, om hun ikke syntes at det klædte ham. Marie betragtede ham eftertænksom en stund og sagde så:

- Jow, no do sæjer et, så er et rejtignok. Jen jo ka ett si så møj o di ansigt.