Har du problemer med at se denne e-mail, kan du Se denne e-mail i din browser

Nyhedsbrev juni 2018

Sommerudflugten 2018.

11 medlemmer var tilmeldt klubbens sommer udflugt til Mols.

Vi skulle slå os løs på Natuhistorisk Museum og Molslaboratoriet naturarealer

hvor der udføres økologisk forskning og eksperimenter med naturforvaltning,

som gik ud på at dyr og planter, skulle klare sig selv.

Foruden køer var der udsat nogle Heste, der kom til Mols laboratoriet i 2016.

Det var Exmmor- ponyer som er særdeles hårdfører og skal selv finde føden på arealet.

Racen som har eksisteret siden før istiden, lever fortsat på Exmoor-hederne i Sydengland.

Lars og Ulla lagde sommerhus til,  og da Lars havde talt med kontaktpersonerne, som står for arealet, og med  ejerne af de omliggende sommerhuse om lov til at overflyv med Drone, som var positive men  ville til gengæld gerne have et luftfoto af deres hus og se det færdige resultat.

Jan som var Dronepilot, havde sendt oplysning til Politiet, at ville flyve med drone i området så alle regler, med flyvningen var i orden.

Alle flyvningerne er optaget i 4.K.

Efter morgenkaffen bevægede vi os ud til arealet, som lå ca. 200 meter fra sommerhuset.

Vi vakte lidt opsigt med vores udstyr.

Jeg kom til at tænke, at vi kom på 2 ben og gik med 3 ben (stativ) for at se på 4 ben.

Vi begyndte at lede efter hestene, og det viste sig, at de var ikke til at finde.

Efter at vi havde gået rund på området nydt det uplejede skov og landskab, var det efter flere timer

uden vi så nogle heste tid til at lade Dronen og os op.

Grillen blev starte op, og der blev budt på råvare fra området. Specielpølser og så ½ liter øl af den lokale bryg.

Så blev det igen tid til at lede efter hestene. Vi kunne se spor efter den men ikke se på skærmen fra dronen.

Jørgen Jensen alene på jagt efter dem og pludselig ringede telefonen, det var Jørgen, han havde spottet dem.

Vi gik derover og sneg os ind på dem. Så kom kameraerne i brug.

Missionen lykkedes og jeg er spændt på at se optagelserne samt fotos.

Stor tak til Ulla og Lars for en dejlig dag og dejligt selskab.

Tak også til medlemmerne som bakkede op.

Hilsen til alle og god sommer.

Nyt fra formanden

Er blevet kontakten af Axel-Halds datter angående nogle gamle film som hendes far havde efterladt.

Han var med til at starte klubben op i 69 men var med i den første klub som startede i 1951.

Han efterlod mere end 40 16 mm. film, de første fra 1948.

De er alle overdraget til DFI Filmarkivet. Brugsretten er overdraget til Den gamle by i Århus.

Men ud over disse film var der også en del 8.mm og 9½ mm. Som er lavet i 60-65.

Der skulle også være nogle fra sidst i 40 erne.

På et tidspunkt vil de blive overdraget klubben.

Det bliver spændende hvad de indeholder da hun skriver at nogle af filmene er små spillefilm som er lavet i klubben. Måske også gamle film fra Randers.

Jan’s link

er man en rigtig kameramand så er det ikke noget problem med højder.

Filmstafetten

Bolden ruller

Der er foreløbig 4 der har lavet film. Lån filmene og bolden med hjem og lav en fortsættelse.

Alle aldre kan deltage.

SPÆNDENDE