(Optional) This text will appear in the inbox preview, but not the email body.
alt_text

Filmoptagelser

Som jeg tidligere har nævnt, så er vi blevet for spurgt, om vi vil lave en julegudstjeneste, som skal kunne ses på YouTube den 24.december.
Da vi ikke tidligere, med undtagelse af gen indvielsen af Spentrup Kirke, har filmet noget live.
Jeg mener, som vi bare kan tage om.
Så har vi aftalt, at vi, som prøve, søndag den 22. november kl. 9.00 filmer gudstjenesten i Udbyneder Kirke.
Vi rediger og fremviser resultatet for præsterne.
Det er så meningen, at vi, og præsterne, skal være godt forbedret til selve julegudstjenesten.

Selve julegudstjenesten vil blive optaget i Sødring Kirke tirsdag den 15. december kl. 18.00.
Vi rediger og fremviser resultatet for præsterne, så filmen er klar til visning den 24. december.
Hvis du har tid, lyst og lejlighed, så mød op på torsdag til klubaften, eller send en mail til mig eller Poul, om hvornår du vil deltage.
På klubaftenen på torsdag vil vi gennemgå alt vores udstyr og forsøge at fordele opgaverne.
Mvh.

Poul mail: poulloch44@gmail.com
Flemming mail: mail@oernboell.dk
Vis som en webside
Randers Filmklub
Fritidscentret, lokale nr. 10 (1. sal), Vestergade 15, 8900 Randers.