(Optional) This text will appear in the inbox preview, but not the email body.
alt_text

Formanden beretter

Den 24. mødte der 7 op til klubaften.
Vi snakkede om forespørgslen fra Dronningborg kirke, om at kunne streame deres gudstjenester.
Jan var med på, at vi optager og streame gudstjenester.
Men vi er nød til, at opstille og øve os så vi ved, at det virker.
Det er på programmet midt i måneden. (15. oktober)
Jeg har mailet til kirken, at vi arbejder på at kunne streame gudstjenester, og at vi giver besked, når vi kan det.
Angående filmen "Lyser fra nordstjernen" er der tilslutning, men da Henning og Hans Peter gik tidligt hjem, kunne vi ikke begynde at prøve opstille mm.
Jeg havde lidt materiale med, hvor vi kan lave en plan over opstilling af kamera mm.
Aftenen gik så med at se en af mine film om Scandia- Ekspressen.

På grund af Corona epidemien er Jyllandsstævnet aflyst.
Afholdes i Horsens 2021.

Husk foto konkurrencen.
8 BILLEDER + 2 FRA NETTET- SPILLETID 2½ MINUT.
Fotofilmene vises den 3. december I KLUBBEN, hvor der er præmie til vinderen.

Klubbens hjemmeside

Som I kan se, så er der sket lidt med klubbens hjemmeside. Siden skal helst falde i øjnene, så folk får lyst til at læse videre på siden.
Da vi gerne vil have at klubben skal fortsætte i mange år, er det nødvendigt at fange nye medlemmer.

Jeg ved ikke, om hjemmesiden kan hjælpe på det.

Jeg kan kun forbedre hjemmesiden med mine ideer. Det er derfor vigtigt, at I hjælper med ideer.
Kom med jeres ideer, ting som I syntes er relevant, stavefejl/tastefejl, fejl på siden, tilføjelser, fotos (Helst i stor opløsning), links som ikke fungerer, så skal jeg forsøge at udføre det.

PC problemer

Det er hvis en situation, som vi alle kan genkende.

Nu er det så igen sket med Dell komputeren.

Inden I installerer nye programmer, så vær venligst sikker på, at der ikke følger noget med, som ikke er 100% sikkert.
Jeg har haft komputeren med hjem og renset den totalt.
Opdateret alle drivere, slettet unødige filer, ryttet op, og oprettet nye mapper til medlemmernes projekter.
Flyttet de klip og projekter som jeg kan genkende over i medlemmernes egne mapper.
Det er svært, og med risiko for at slette for meget, at rydde op og slette filer, når de ligger spredt over hele komputeren.
For lettere at kunne finde vores filmklip, ”PLEACE” gem jeres filmklip, og hvad i ellers ønsker at gemme under jeres egen mappe på komputeren.

Jeg er forhindret i at deltage den 8. oktober, så komputeren bliver genindsat den 1. oktober, så den er klar til den 8. oktober.
Ny er det blevet efterår, og æblerne er blevet modne, så Lis laver en æblekage som vi så spiser til kaffen den 1. oktober.
Vis som en webside
Randers Filmklub
Fritidscentret, lokale nr. 10 (1. sal), Vestergade 15, 8900 Randers.